Over ons

Beste Brokers is opgericht om beleggers te voorzien van de juiste informatie over brokers. De focus ligt op de broker reviews en de brokers acties. De beleggerswereld is aan het groeien. Waar vroeger beleggen alleen op de beursvloer plaatsvond, gebeurt dat nu via een app. Duidelijk is dat de verschuiving van offline naar online in gang is gezet.

Het is van belang om (beginnende) beleggers van de juiste informatie te voorzien. Het internet is namelijk groot en staat bomvol mogelijkheden. Om mogelijkheden objectief te bekijken is er duidelijke en kwalitatieve content nodig.

Missie

De missie luidt als volgt:

Particuliere beleggers voorzien van zeer eenvoudige hoogkwalitatieve en eerlijke content over brokers.

In onze reviews worden brokers grondig onderzocht. Hier wordt gekeken naar alle aspecten die belangrijk zijn om te weten voor een belegger. Denk hierbij aan het externe toezicht, het kostenmodel en het productassortiment. De broker wordt volledig onderzocht, maar alleen de belangrijkste informatie wordt samengevat in de review.

Daarnaast worden de broker acties beschreven. Veel brokers doen aan referral programma’s, affiliate samenwerkingen of welkomstcadeaus. Wat bij alle acties meteen duidelijk is: de broker gebruikt een actie altijd als lokmiddel. Door een aantrekkelijk voordeel probeert de broker nieuwe beleggers aan te trekken. Het verdienmodel zit vervolgens in de eventuele uitgaven die een belegger doet. Denk hierbij bijvoorbeeld aan transactiekosten die komen kijken bij een aankoop van een beleggingsproduct.

De website van Beste Brokers is gebouwd voor én door beleggers. Dit maakt het dat de teksten zo zijn geschreven dat andere beleggers het begrijpen, kunnen gebruiken er hun antwoord vinden.

2.3/5 - (3 stemmen)

Gerelateerd: