BUX Zero gratis aandeel

BUX Zero, een van de grootste Nederlandse Brokers, heeft een welkomstactie voor nieuwe leden. Bij het openen van een nieuw account ontvang je een gratis aandeel ter waarde van maximaal €200. Om aanmerking te maken op deze actie moet je gebruik maken van een unieke uitnodigingslink. BUX Zero geeft onder andere Apple, GoPro en Coca-Cola weg.

Hoe krijg je een gratis aandeel van BUX Zero?

  1. Open de BUX Zero uitnodigingslink
  2. Open een nieuwe account
  3. Stort minimaal €1 op je account
  4. Ontvang het gratis aandeel van maximaal €200

Dit proces duurt ongeveer 10 minuten en gaat dus redelijk vlot. Het is tijdens deze stappen van belang dat je gebruik maakt van een unieke uitnodigingslink. Zonder deze te gebruiken werkt de actie niet en ontvang je dus ook geen gratis aandeel van BUX Zero.

Na het openen van een nieuw account moet je jezelf en je bankrekening verifiëren. Naast dat dit een eis is voor de actie, is het ook handig voor jezelf. Hiermee beveilig je jouw account. Als deze stappen zijn voltooid ontvang je jouw gratis aandeel ter waarde van maximaal €200.

Voorwaarden gratis aandeel van BUX

  • De actie geldt alleen voor nieuwe leden
  • De aandelen die je krijgt, worden willekeurig geselecteerd en hebben een waarde tussen 0 en €200
  • Gratis aandelen worden uitgekeerd op maandag t/m vrijdag tussen 15:45 en 22:00 uur
  • Er geldt een maximum van gratis 10 aandelen per account
  • De actie geldt alleen bij het gebruik maken van een unieke uitnodigingslink

Waarom geeft BUX Zero gratis aandelen weg?

BUX Zero geeft gratis aandelen weg om nieuwe leden welkom te heten. Ze hopen dat deze klanten extra omzet opleveren in de toekomst. Zo verdient BUX Zero bijvoorbeeld een kleine commissie over de transactiekosten die je maakt bij het aankopen van een beleggingsproduct.

Gratis aandeel van BUX Zero niet gekregen?

Het komt vrijwel nooit voor, maar soms krijgen beleggers hun gratis aandeel niet binnen. Dit is geen probleem wanneer je aan alle voorwaarden hebt voldaan. Hiervoor kun je contact opnemen met BUX Zero. Je kunt BUX hiervoor bereiken via de chat in de app of mailen naar support-zero@getbux.com.

5/5 - (5 stemmen)

Gerelateerd: